Artikuj

7 arsye përse duhet të blini një orë mekanike skeleton.

7 arsye përse duhet të blini një orë mekanike skeleton.

Fakti se punojnë me qindra ingranazhe dhe jo me bateri i bënë këto orë të kenë jetëgjatësi të madhe. Materialet superiore, prodhimi jo në masë, por numër i limituar, sigurojnë që këto orë të jenë të durueshme ndër viteBashkarisht me kujdesin e pronarit dhe mirëveshjen e duhur, një orë skeletore mund të zgjasë për breza.

Lexo më shumë

Artikuj

Ç'ËSHTË NJË ORË TOURBILLON?

Ç'ËSHTË NJË ORË TOURBILLON?

Shumica e njohësve të orëve sot veshin orë tourbillon si një simbol statusi ose si objekt koleksionimi, falë çmimit shumë të lartë të orës. Familja Tufina është e vetmja në Shqipëri po e po, por në të gjithë Ballkanin e tutje që arrin të prodhojë jo vetëm një koleksion tourbillon, por mbi 6-të të tillë. Një nga këta dhe koleksioni i limituar me emrin "Zürich". 

Lexo më shumë

Artikuj

A duhet t'i ble atij një orë për Shën Valentin?

A duhet t'i ble atij një orë për Shën Valentin?

S'ka rëndësi nëse ky është Shën Valentini juaj i parë së bashku ose i 20-ti, një orë është gjithmonë një dhuratë e përkryer për t'ia bërë një mashkulli. Është bizhuteria e tij e vetme dhe shumë burra krenohen me orët e tyre. Për një burrë, një orë nuk është vetëm për të treguar kohën, por është mjeshtëria dhe inxhinieria pas të gjithave. Kjo është arsyeja përse një orë mekanike unike nga koleksioni i Tufina është një dedikim i shkëlqyer.

Lexo më shumë

Artikuj

NJE ORË PËR NJË MBRET!

NJE ORË PËR NJË MBRET!

Materiale tepër cilësore u përdorën në mënyrë që të kemi shpërndarjen më të qëndrueshme të energjisë dhe gjithashtu të kemi më pak fërkime në ingranazhin kryesor. Qëndrueshmëria e mekanizmit është e standardit më të mirë. Punuar e gjitha me dorë nga ekipi i orëndreqësve në Pforzheim, Gjermani.

Lexo më shumë

Artikuj

Venezia flet me bukurinë e saj.

Venezia flet me bukurinë e saj.

Cilësia e lartë e zbukurimit të dizajnit i jep kësaj ore një pamje të jashtëzakonshme. Theorema Venezia e prodhuar në Gjermani nga familja Tufina është krijuar për të qenë e stilit të lartë dhe modern. Tufina donte të sillte në treg një skelet shumë elegant dhe të lehtë. Mekanizmi i brendshëm Theorema Gjermani me 17 xhevahire rubini dhe përbërës çeliku inox dhe me një rezervë energjie prej gati 40 orësh i jep sigurin çdo përdoruesi se kjo është një orë e qëndrueshme.

Lexo më shumë

1235