Sao Paulo


Secili prej jush është i veçantë, por manifestimi i unit tuaj është pamja dhe klasi që shfaqni në publik. Këshilla jonë është ora Sao Paulo Theorema. Lëvizje mekanike me 17 gurë, garanci 2-vjeçare dhe rezistencë 3 ATM ndaj ujit. E sigurt: nuk do të pendoheni...