NGA TUFINA.AL

PRODUKTE NË OFERTË

TUFINA VJEN ME NJË DYQAN FIZIK

DYQANET TONA NE TIRANE GJINDEN TEK ish-BLLOKU, Qendra TOPTANI, në QTU, si edhe në Terminalin e Rinasit.

Rreth Tufina.al

–  Tradita e orëve unike që prej 1828  –

Ne besojmë se cilësia, dizajni dhe ndjeshmëria janë një domosdoshmëri për një orë.  Puna jonë është më e vyer kur ju mbeteni të kënaqur nga eksperienca juaj e blerjes.