NA SHKRUANI

INFORMACIONE RRETH NESH

Ne besojmë se cilësia, dizajni dhe ndjeshmëria janë një domosdoshmëri për një orë. Puna jonë është më e vyer kur ju mbeteni të kënaqur nga eksperienca juaj e blerjes.

PREMTIMI JONË PËR KLIENTIN

Tek Tufina gjithëkush është i mirëpritur. Çdo klient dhe vizitorë do të trajtohet me një shërbim shembullorë.

Detyra jonë kryesore është që ju të mbeteni të kënaqur nga Tufina. Dy shekuj histori tregtare tregojnë që ne dimë si t'ju trajtojmë.

NA KONTAKTONI

 Tel: +355 69 80 777 55
E-Mail: info@tufina.al

 Rruga Ibrahim Rugova, ish Blloku, Përballë Ambasadës Zviceriane, Tiranë

 Shërbim klienti
në dispozicionin tuaj 7 ditë të javës

 Dërgesa falas
për çdo porosi.