Casablanca


Në 2018 rezultoi të jetë produkti më i shitur  Tufina. Kjo orë me lëvizje mekanike ka 2 vjet garanci dhe është prodhuar në Gjermani. Çdo lëvizje e akrepave të saj është si rrahje zemre me përjetim të veçantë. Kur e bëni tuajën, nuk i hiqni sytë nga kyçi i dorës.