Barcelona


Kjo orë ka kaluar çdo parashikim në Tufina. As krijuesi i saj nuk e priste kaq të bukur, joshëse dhe kuptimplotë. Quhet Barcelona Pionier dhe është orë mekanike. Një thesar në zyrat tona. Dhurata ideale për një njeri të cilin e admironi.