Newton


Orë mekanike me 20 gurë, ka 6 diamante dhe aktualisht është në 8 modele të ndryshme. Dizajni i saj të fton të sfidosh veten dhe të ndihesh si shkencëtar, gati për të zbuluar çdo detaj. Madje, edhe për të kuptuar se si krijohet një orë e tillë. Shija që të lë është përsosmëria.