Newton Theorema GM-4004-1 Made in Germany
Newton Theorema GM-4004-1 Made in Germany
Newton Theorema GM-4004-1 Made in Germany
Newton Theorema GM-4004-1 Made in Germany
Newton Theorema GM-4004-1 Made in Germany

Theorema

Newton Theorema GM-4004-1 Made in Germany

Çmimi i rregullt €434.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
T4004-1
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Të vecanta Me 6 Diamant me madhësi 1-1.1mm
Lëvizja Mekanike me 20 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-mbërthyese
Rripi Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani