Copacabana


Emrin e saj me siguri e keni dëgjuar nëpër filma ose lexuar në romane. Quhet Copacabana Theorema dhe mund ta bëni “pjesë” të lëkurës, nëse na premtoni se do e trajtoni si duhet. Çelik i rafinuar, mekanike, me 17 gurë. Ka garanci ndaj ujit, madje edhe ndaj xhelozisë së miqve tuaj.