Oslo


Kur dhuron një orë, falni pak nga jeta. Ora e nis rrugëtimin e dirigjuar nga pasioni ynë dhe vjen te ju si pasuri e shpirtit. Gjithë ai proces i stërmunduar pune është një energji që kalon dorë pas dore, derisa gjen kyçin e të zotit. Kështu, kjo orë shkruan historinë e saj. Histori tipike Tufina!