Madrid


Një qytet kaq madhështor sa Madridi meritonte një orë fantastike dhe në Tufina kemi punuar fort për një të tillë. Mund ta zgjidhni me rrip lëkure ose prej metali të jonizuar. Nëse vërtet keni kursyer për të blerë një produkt të veçantë, Madrid Theorema është 100% ajo që ju duhet.