Paragon


Paragon Theorema nuk është ora ideale për një takim delikat që keni planifikuar për të hënën. Jo, sepse ajo është për sot, nesër, pasnesër dhe gjithë jetën. Me të në dorë, miqtë nuk do ju kërkojnë më të shkëmbeni rroba, por vetëm orët. Kjo është diferenca kur je autentik.