Dublin


Frymëzuar nga një qytet i cili mposhti një perandori. Është orë me lëvizje automatike me 35 gurë, me rrip prej metali ose lëkure dhe aktualisht vjen në 8 variante të ndryshme. Përqafoni të bukurën me një produkt origjinal, Made in Germany!