Monte Carlo


Frymëzuar nga një prej lagjeve më të famshme në Europë, shpesh i konsideruar si kryeqytet i Monaco-s. Është orë mekanike me 20 gurë, ka 10 diamante dhe rrip 100% lëkure. Mund ta porositni në tre versione të ndryshme dhe ne jua sjellim kudo që të jeni.