Mbrojtja e të dhënave

Privatesia dhe mbrojtja e të dhënave tuaja personale (Mbrojtja e të dhënave)

Politika jonë për mbrojtjen e të dhënave është në përputhje me rregulloren e miratuar nga Agjenica Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI) te shqipërise. Ne i përdorim të dhënat tuaja themelore vetëm për përmbushjen e porosisë tuaj. Të gjitha të dhënat e klientit ruhen dhe përpunohen në përputhje me rregulloret përkatëse. Në çdo kohë ju keni të drejtë të përdorni informacionin tuaj dhe të kërkoni korrigjimin, bllokimin dhe heqjen e të dhënave tuaja të ruajtura. Ju lutemi na kontaktoni në  ose na dërgoni kërkesën tuaj me letër ose faks.


Ne do të kalojmë vetëm të dhënat tuaja personale, përfshirë adresën tuaj të shtëpisë dhe adresën e postës elektronike, tek palët e treta me lejen tuaj të shprehur, të cilat mund të shfuqizohen në çdo kohë. Partnerët tanë të shërbimit, të cilët kërkojnë informacione për të kompletuar porosinë, janë të përjashtuar nga kjo (p.sh. shoqëritë e ofrimit që do të transportojnë mallrat dhe institutin e kreditit të ngarkuar me marrjen e pagesës). Në këto raste të dhënat e ndara janë të kufizuara në minimumin e kërkuar. Me regjistrimin ne letren elektronike, emri dhe adresa e emailit tuaj përdoren me lejen tuaj për qëllime tona reklamimi, derisa të cregjistroheni nga letren elektronike. Gjatë procesit të porositjes dhe krijimin e një profili të përdoruesit, ju gjithashtu keni shperndare informacionin tuaj personal dhe lejen e dhënë. Ne dëshirojmë t'ju informojmë se në çdo kohë mund të hiqni dorë nga ajo leje për përdorim në të ardhmen.


Ne përdorim masa teknike dhe procedurale të sigurisë për të mbrojtur të dhënat që trajtojmë nga manipulimet aksidentale ose të qëllimshme, humbja dhe dëmtimi dhe nga aksesi nga njerëzit e paautorizuar. Në faqe të ndryshme ne përdorim cookie-t, për të bërë një vizitë në faqen tonë të internetit më tërheqëse dhe për të bërë të mundur përdorimin e funksioneve të caktuara, p.sh. ne përdorim cookie që të mund të mbushni shportën tuaj me produkte gjatë vizitës suaj dhe të menaxhoni shportën. Në këtë rast skedarët e vegjël të tekstit ruhen në kompjuterin tuaj. Shumica e cookie-ve të përdorura nga ne janë hequr nga hard drive-i juaj në fund të seancës së shfletuesit tuaj (të ashtuquajturat cookie-t të sesionit). Cookie të tjerë qëndrojnë në hard drive tuaj dhe na lejojnë të njohim kompjuterin tuaj kur të vizitoni faqen tjetër (të ashtuquajturat cookie të vazhdueshme). Shumica e shfletuesve pranojnë cookie si një funksion të rëndësishëm. Në cilësimet tuaja të sigurisë mund të lejoni dhe ndaloni cookie-t e përkohshme dhe të ruajtura në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri. Nëse i çaktivizoni cookies, nuk do të jeni në gjendje të përdorni disa nga veçoritë në faqen tonë, dhe disa faqe në internet mund të mos ngarkohen siç duhet. Kompanitë tona partnere nuk lejohen të marrin të dhëna personale nga faqja jonë e internetit duke përdorur cookie-t, ose të përpunojnë ose përdorin këto të dhëna.


Për klientët e regjistruar informacioni mbi përmbajtjen e shportës së tyre ruhet në bankën tonë të të dhënave, i cili më pas mund të tërhiqet në vizitën tuaj të rradhës. Nëse regjistroheni me ne ose dëshironi të vendosni një porosi, ne kemi nevojë për të dhënat e klientit tuaj. Nëse tashmë jeni regjistruar si klient me ne, thjesht mund të regjistroheni duke përdorur adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin tuaj. Të dhënat e ruajtura në bankën e të dhënave, do të thotë që nuk duhet të plotësosh përsëri formularin. Nëse më vonë vendosni se nuk do të përdorni më shërbimet e faqes në internet, në çdo kohë mund të hiqni regjistrimin tuaj duke dërguar një email në  me emrin tuaj dhe udhëzimet për të përfunduar regjistrimin tuaj.


Shkurtimi "SSL" nënkupton "Secure Socket Layer" dhe është një protokoll kriptografik, i cili është përdorur me sukses në të gjithë Rrjetin Botëror. Të gjitha të dhënat personale, si adresa juaj ose të dhënat e kartës së kreditit, janë të koduara dhe janë të sigurta nga ngatërrimet kur transmetohen në internet. Simboli (një celes i bllokuar) në shiritin e detyrave të shfletuesit ju tregon se jeni në një zonë të sigurt.


Ne i kodojmë të gjitha të dhënat tuaja personale duke përdorur SSL. Përdoren cilësimet e mëposhtme: Protokolli i enkriptimit: SSL Versioni 3.0, shkëmbimi i tasteve RSA 2048 Bit, kriptimi i të dhënave të përdorura 256 Bit


Kjo faqe interneti përdor Google Analytics, një shërbim i analizës së uebit nga Google Inc. ("Google"). Google Analytics përdor “cookie”, skedarë teksti të cilët ruhen në kompjuterin tonë dhe të cilat bëjnë të mundur analizimin e përdorimit të faqes së internetit. Informacioni i mbledhur nga cookies në lidhje me përdorimin tuaj të faqes në internet zakonisht transmetohet në serverin Google në SHBA dhe ruhen atje. Kur keni përdorur një anonimizues IP në faqen tonë të internetit, adresa juaj IP do të shkurtohet nga Google brenda vendeve anëtare të Bashkimit Evropian ose, në vendet e tjera, para se të largohet nga zona ekonomike evropiane. Vetëm në raste të jashtëzakonshme, adresa e plotë e IP do të transmetohet në serverin Google në SHBA dhe shkurtohet atje. Siç udhëzohet nga pronarët e kësaj faqeje Google do t'i përdorë këto informacione për të vlerësuar përdorimin e kësaj faqe në internet, për të përpiluar raporte mbi veprimtarinë e faqes në internet dhe për të ofruar oferta të mëtejshme shërbimesh të lidhura me përdorimin e faqes në internet dhe internetit për pronarin e faqes së internetit. Adresa IP e transferuar në Google Analytics nga shfletuesi juaj nuk do të lidhet me të dhënat e tjera që Google ka mbledhur. Ju mund të parandaloni ruajtjen e cookies duke ndryshuar cilësimet në shfletuesin tuaj; megjithatë ju këshillojmë që nëse e bëni këtë nuk do të mund të përdorni të gjitha funksionet në këtë uebfaqe. Përveç kësaj, ju mund të parandaloni kapjen e të dhënave të siguruara nga cookies dhe të dhënat përkatëse të prodhuara nga përdorimi i faqeve të internetit (përfshirë adresën tuaj IP) nga Google, si dhe përpunimin e këtyre të dhënave nga Google, nëse ndiqni lidhjen më poshtë dhe shkarkoni dhe instaloni plug-in e shfletuesit të dhënë [Link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en].


Përdorimi i plug-in sociale në Facebook

Kjo faqe në internet përdor të ashtuquajturat plug-in sociale ("plug-in ") nga rrjeti social Facebook, i cili është duke u operuar nga Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plug-in janë shënuar me logon e Facebook ose "plugin social Facebook". Një përmbledhje e plug-in të Facebook dhe pamja e tyre është e disponueshme këtu: http://developers.facebook.com/plugins. Nëse kërkoni një faqe nga faqja jonë e internetit , i cili përmban një plug-in të tillë, shfletuesi juaj vendos një lidhje të drejtpërdrejtë me serverët e Facebook. Përmbajtja e plug-in dërgohet direkt nga Facebook në shfletuesin tuaj dhe kështu lidhet në faqen e internetit.Përmes lidhjes së pluginit Facebook merr të dhënat që shfletuesi juaj është thirrur në faqen përkatëse të faqes sonë të internetit, edhe nëse nuk keni llogari në Facebook ose nuk jeni regjistruar në Facebook në atë kohë.Këto të dhëna (përfshirë adresën tuaj IP) dërgohen direkt në serverin Facebook në SHBA nga Nëse jeni regjistruar edhe në Facebook, atëherë vizita juaj në faqen tonë të internetit mund të përputhet drejtpërdrejt me llogarinë tuaj në Facebook përmes Facebook. Nëse ndërveproni me plugin, për shembull duke klikuar në butonin "like" ose duke shkruar një koment , këto informacione gjithashtu do të dërgohen direkt në serverin Facebook dhe do të ruhen atje. Këto të dhëna më pas janë publikuar në Facebook dhe janë të dukshme për miqtë tuaj në Facebook. Facebook mund t'i përdorë këto të dhëna për marketing, hulumtim dhe përshtatje të faqeve në Facebook për nevojat e klientit. Për më tepër, Facebook krijon profile të përdorimit, interesit dhe marrëdhënieve, p.sh. për të vlerësuar përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit në lidhje me reklamimin pop-up në Facebook, për të informuar përdoruesit e tjerë të Facebook për aktivitetet tuaja në faqen tonë të internetit dhe për të ofruar shërbime të tjera për njerëzit përmes Facebook. Nëse nuk dëshironi që Facebook të dërgojë të dhënat e grumbulluara nga faqja jonë në llogarinë tuaj në Facebook, duhet të dilni nga Facebook para se të vizitoni faqen tonë të internetit. Qëllimi dhe fushëveprimi i mbledhjes së të dhënave dhe përdorimi i mëtejshëm i të dhënave nga Facebook, si dhe të drejtat tuaja të lidhura dhe opsionet për ndalimin e ndarjes së të dhënave për mbrojtjen e intimitetit mund të gjenden nën politikën e mbrojtjes së të dhënave në Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

-----

 

Për çdo pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.

Tufina AL
AL, Rruga Ibrahim Rugova, 1001
Tiranë, Shqipëri

Service-Hotline: +355 69 80 777 55
info@tufina.al


-----