Havana


Përshtypja e parë është thelbësore në takimet e rëndësishme. Zgjidhja në Tufina është ora Havana Pionier, simbol i elegancës, estetikës dhe funksionalitetit. Ka rrip 100% lëkure, 2 vjet garanci dhe rezistencë 3 ATM ndaj ujit.