Toronto


Autenticitet do të thotë të prodhosh në mënyrë artizanale orë luksoze si Tufina prej 2 shekujsh me produkte si Toronto Theorema. Kjo orë është joshëse, e bukur, një vogëlushe elegante në dorën tuaj. Fusha e saj ju transmeton klimën dhe ndjeshmërinë e kryeqytetit kanadez.