Hawaii


Nëse doni një mike kokëfortë në dorën tuaj, zgjidhni Hawaii Pionier. Është orë automatike me 22 gurë dhe mund ta gjeni në 12 variante. Hëna dhe dielli lëvizin njëkohësisht me orën kryesore dhe prandaj quhet Dual-Time. Ta gëzoni!