Barcelona Pionier GM-516-5 Made in Germany
Barcelona Pionier GM-516-5 Made in Germany
Barcelona Pionier GM-516-5 Made in Germany
Barcelona Pionier GM-516-5 Made in Germany
Barcelona Pionier GM-516-5 Made in Germany

Pionier

Barcelona Pionier GM-516-5 Made in Germany

Çmimi i rregullt €593.00
Taksat e përfshira

 
Referenca GM-516-5
Kasa Stainless steel 5 mikron (316L)
Dimension Madhësia përafërsisht. 50mm pa kurorë
Lëvizja Automatike me 20 gurë
Xhami Përpunuar me Safir
Unaza e sipërme Dizajn me vidhosje
Lloji i treguesit Numra Romak
Tokëza Kapëse flutur
Rripi 100% lëkurë origjinale
Përfshirë në paketë Kuti origjinale Pionier me librin e instruksioneve, kartën e garancisë dhe etiketën e Pionier
Garancia 2 vite
Rezistenca ndaj ujit 3 ATM
Marka Pionier
Prodhuar Prodhuar në Gjermani
Dërgesa Në të gjithë botën