Artikuj

A duhet t'i ble atij një orë për Shën Valentin?

A duhet t'i ble atij një orë për Shën Valentin?
Dita e Shën Valentinit po afron shpejt dhe ju dëshironi t'i tregoni atij se jeni menduar gjatë për këtë dhuratë sepse ju e vlerësoni atë. S'ka ide më të bukur sesa t'i dhurosh atij një orë dore. Ne jemi të sigurtë se çfarëdo dhurate që do t'i jepni ai do ta pranoi me mirësi, por një orë dore do t'i bëjë të kuptojë se sa shumë do të thotë ai për ju. Mund të gdhendni një mesazh falas mbi orë.

Bëjini dhuratën e dashurisë të dashurit tuaj.  S'ka rëndësi nëse ky është Shën Valentini juaj i parë së bashku ose i 20-ti, një orë është gjithmonë një dhuratë e përkryer për t'ia bërë një mashkulli. Është bizhuteria e tij e vetme dhe shumë burra krenohen me orët e tyre. Për një burrë, një orë nuk është vetëm për të treguar kohën, por është mjeshtëria dhe inxhinieria pas të gjithave. Kjo është arsyeja përse një orë mekanike unike nga koleksioni i Tufina është një dedikim i shkëlqyer. Do të dhuroni diçka jo të prodhuar në masë, diçka të montuar me dorë dhe sigurisht diçka të pazakontë. Për më tepër, duke e kënaqur atë me një dhuratë tepër simbolike në të njëjtën kohë ju mbështetni një biznes familjar prej 8 brezash.  Tregohuni të zgjuar se ku e shpenzoni paranë tuaj. Për ta mbyllur me pikën e fundit. Burrat duan një dhuratë me qëllim dhe kuptim. Kur ata shohin lëvizjet e ndërlikuara në kryeveprat tona të skeletit të tejdukshëm dhe zbulojnë historinë e familjes dhe prodhimit tonë, vlera e kësaj dhurate do të shumëfishohet.

Këto janë ora unike që nuk mund të blihen në dyqane të tjera dhe inventari është shumë i kufizuar. Na lini t'ju sugjerojmë 3 zgjedhjet kryesore për këtë festë të Shën Valentinit. Do të na falënderoni!

Sygjerimi #1: MADE IN GERMANY KINGSTON THEOREMA

Kështu i thoni atij që ai është "MBRETI JUAJ". Kjo është një orë e krijuar për një mbret. Zemra e hapur në faqen e orës tregon kurorën e mbretit. Materialet me cilësi të lartë janë përdorur për të pasur shpërndarje sa më të qëndrueshme të energjisë dhe gjithashtu kanë më pak fërkime në marshin kryesor.

No photo description available.

Sygjerimi #2: Made in Germany St. Petersburg Theorema

Modeli më i ri në dyqanin tonë. Një orë e projektuar për të qenë e mrekullueshme dhe moderne. Cilësia e lartë e dekorimit të dizajnit i jep kësaj ore një pamje të jashtëzakonshme. Dizajni i kasës në vetvete është një deklaratë që i jep karakter orës në përgjithësi.

May be an image of wrist watch and text that says 'THEOREMA ΤΗ D WED 0 W TAL'

Sygjerimi #3: Made in Germany Miami Pionier

Një orë dore mekanike tërësisht bashkëkohore që e shfaq vetveten në çdo detaj. Funksionaliteti dhe dizajni shkrihen shumë bukur në këtë orë automatike. Saktësi pa të meta në matjen e kohës. Saktësi e përkryer në kyçin tuaj. Kjo orë është jashtëzakonisht e lehtë për t'u vendosur.

May be an image of wrist watch