Artikuj

A t'i dhuroj atij një orë Tufina për Shën Valentin?

A t'i dhuroj atij një orë Tufina për Shën Valentin?
Dita e Shën Valentinit po afron. Ju doni t'i tregoni atij se keni dhënë shumë dashuri nga vetja juaj për këtë dhuratë. S'ka ide më të mirë sesa t’i dhurosh një orë dore njeriut të zemrës. Kushdo qoftë "Shën Valentini" juaj, ai me siguri do të vlerësojë çdo dhuratë mjafton që i erdhi nga ju. Gjithësesi, ju doni t'i jepni diçka që do ta bëjë atë me të vërtetë të kuptoi se sa domethënie ka për ju. Jepni dhuratën e dashurisë të dashurit tuaj.

Nëse ky është Shën Valentini juaj i parë së bashku ose i 15-ti, një orë është gjithmonë një dhuratë e përsosur për t'i dhënë një mashkulli. Burri vetëm orën ka si bizhuteri të vetme dhe shumë burra madje krenohen me orët e tyre. Për një burrë, një orë nuk ka të bëjë vetëm me tregimin e kohës, por është mjeshtëria dhe inxhinieria që fshihet pas të gjithave. Kjo është arsyeja pse një orë mekanike unike nga koleksioni i Tufina është një përshtatje e shkëlqyeshme.  Do t'i dhuroni diçka që nuk prodhohet në masë, diçka e krijuar në mënyrë artizanale me dorë dhe natyrisht diçka e jashtëzakonshme. Për më tepër, do ta kënaqni atë dhe ndërkohe mbështesni një biznes familjarë prej 8 brezash.

Kjo çon në një pikë tjetër të shkëlqyeshme, burrat shqiptarë duan dhurata me qëllim dhe kuptim. Kur të shohin lëvizjet e ndërlikuara në kryeveprat tona skeletore dhe transparente, si edhe kur të zbulojnë historinë e familjes dhe cilësinë gjermane të prodhimit tonë, atëhere vlera e kësaj dhurate do të shumëfishohet. Këto janë orë unike që nuk mund të blihen në asnjë vend tjetër dhe inventari është shumë i kufizuar. Ju do të na falënderoni!

Ju lutemi na telefononi tani.
Numri jonë 
+355 69 80 777 55