Artikuj

Të lësh mbresa kudo do të thotë... Copenhagen Theorema

Ndalni për pak minuta çdo gjë që po bëni dhe hidhini një sy kësaj mrekullie! Quhet Copenhagen Theorema dhe është një orë e prodhuar në Gjermani.

Kur është ditë, në fushën e saj shihni një diell lart. Kur është natë, një hënë jua bën me sy si për të njoftuar se yjet kanë nisur vallen.

Copenhagen Theorema është frymëzim nga qyteti nordik me të njëjtin emër. Sa herë prezantoheni në një mbrëmje të rëndësishme, kjo orë nuk ju lë në baltë me klasin e saj.

Po flasim për një orë me lëvizje automatike, me 22 gurë. E gjeni me rrip lëkure ose metali të jonizuar. Ka 2 vjet garanci dhe rezistencë 3 ATM ndaj ujit.

Nëse ende nuk jeni bindur, ndoshta një vizitë në dyqanin tonë do të jetë më vendimtare. Së shpejti do të shihemi në zonën e Bllokut, Tiranë.