Artikuj

Klasi në dorën tuaj mban emrin Berlin Pionier

Qyteti i dytë më i populluar në Bashkimin Europian, Berlini është shquar për institucionet e tij të shumta kulturore, shumë prej të cilave gëzon reputacionin ndërkombëtar diversitetin dhe gjallërine e Metropolit Zeitgeist qe çoi në një imazh i vendosjes së trendeve midis qyteteve të mëdha. 

Tufina ka shpalosur identitetin e këtij qyteti të mrekullueshëm në një koleksion që mban emrin Berlin Pionier. Koleksioni i limituar ka vetëm katër versione të kësaj ore, të cilat duken po aq të ngjashme dhe të ndryshme njëkohësisht, duke iu afruar kështu edhe më tepër konceptit të larmishmërisë që përcjell ky qytet.

Ato cfarë vihen re në shikimin e parë janë 12 diamantet përqark fushës së orës. Ato ndriçojnë pjesën e brendshme të orës, e cila është e punuar me mjeshtëri të lartë ashtu siç e kërkon tradita e artizanit TUFINA.

Ne në Tufina jemi të dashuruar me këtë orë magjepsëse. Një orë me kartë garancie ndërkombëtare për dy vjet dhe rezistencë 3 ATM ndaj ujit duhet të jetë pjesë e koleksionit tuaj.

Tufina, 191 vite histori, përvojë dhe traditë. Zgjidhni më të mirën!