Artikuj

Oferta ekskluzive nga Tufina!

Keni shumë kohë që dëshironi orën Madrid por buxheti nuk jua ka mundësuar? Po Barcelona, New York, Oman? Të gjitha këto ora, mund t'i përfitoni me një çmim si asnjëherë tjetër!

Tufina ka menduar për ju dhe të gjitha këto ora, mund t'i përfitoni me një çmim si asnjëherë tjetër! Klikoni tek ofertat dhe bëjini pjesë të koleksionit tuaj. KUJDES! Oferta është e vlefshme deri më datë 31 maj! 

Tufina, 191 vite histori, përvojë dhe traditë. Zgjidhni më të mirën!