Artikuj

Po vjen 14 shkurti, sinkronizoni zemrat me Tufina!

“Në duar mbani njeriun e zemrës dhe një orë Tufina”.  

Ky është slogani i kompanisë sonë, e cila ju sjell produktet më cilësore në treg me një traditë 2-shekullore.  

 Keni edhe dy ditë kohë për ta kthyer në realitet këtë slogan domethënës jo vetëm për pasionin tonë të kthyer në profesion, por edhe për dashurinë e jetës suaj.  

 Po vjen Shën Valentini dhe në Tufina kemi menduar një ide, me të cilën ju mund të përjetësoni ndjenjat tuaja më të forta në dy dhurata që i kushtoni njëri-tjetrit.  

 

Njëra orë quhet “Ai”, tjetra quhet “Ajo”. Mund t’i porositni në çift dhe çdo sekondë që kaloni në largësi do të ketë një kuptim të paçmueshëm.  

 

Tufina ju ofron 50 euro zbritje nëse përfitoni nga kjo paketë e muajit të dashurisë. Ju vetëm zgjidhni dy orët e preferuara.  

 

Sinkronizoni jo vetëm kohën, por edhe zemrat tuaja!