Artikuj

Po vijmë në Bllok, shihemi më 1 korrik!

Miqkemi një lajm  mirë për juTufina, duke nisur nga data 1 korrik 2019, do  jetë me dyqanin e ri  lagjen e ish-BllokutTiranë 


Brenda pak ditësh të gjithë do të keni mundësi që t'i shihni orët tona nga afër, t'i prekni me duart tuaja dhe ta merrni më lehtë vendimin para se të zgjidhni njërën prej tyre.

Ju tashmë e dini se ne mund të dërgojmë produktet tona kudo në botë, por ku ka më mirë sesa të vizitoni dyqanin dhe të kuptoni më në detaje mënyrën se si ne punojmë.

 

 

Familja jonë ka ideuar një ambient me një koncept krejt tjetër dhe jemi krenarë që tashmë gjithçka është drejt fundit. Bashkë do të krijojmë një marrëdhënie më të ngushtë.

Orët Tufina janë orë luksoze, por gjithnjë kemi menduar që të jemi sa më pranë mundësive të blerësve tanë. Çmimet tona janë më të përballueshme se kurrë, kështu që ju presim.

 

Shihemi  Bllokaty ku tradita jonë 2-shekullore e prodhimit  orëve do  nisë një kapitull  ri!