Artikuj

Malibu Pionier, zhytu në fushën me 12 diamante!

Po kërkoni një orë të bukur dhe me shumë klas?

Tufina sot ka një sugjerim për ju: Malibu Pionier!

Ajo duket si një minierë e shndritshme dhe kjo falë efektit të 12 diamanteve të saj. Punon me lëvizje automatike, ka 22 gurë dhe mund ta blini me rrip 100% lëkure ose prej metali të jonizuar.

Malibu Pionier është frymëzuar nga qyteti Malibu në SHBA, i njohur për shtëpitë e personazheve VIP dhe plazhet fantastike. Ajo vjen te ju në 7 versione tërheqëse.

Nëse ia bëni dhuratë njeriut të zemrës apo një miku, sytë e tij padiskutim që do të zhtyten thellë në fushën e kësaj ore, ashtu siç do të bënte në dallgët e Malibusë. Rezistente ndaj ujit (3 ATM), dy vite garanci, prodhim Made in Germany.

Kjo është ajo që Tufina ofron për ju.