Artikuj

Ora e frymëzuar nga Sir Isaac Newton!

Ora e frymëzuar nga Sir Isaac Newton!
Newton Theorema T4004 - Made in Germany është një gjë e rrallë. Kjo kryevepër është e veshur me çelik inox, shkalla më e lartë. Gjëja e parë e veçantë që të bie në sy është kalendari me dizenjo diellore. Tufina ka punuar me kujdes me konceptin e një skeleti të artë përgjatë zemrës së hapur të orës. Po ashtu një rotor i skeletizuar si kurrë më parë. Inxhinieri Gjermane dhe perfeksion në një orë 44 mm me një kurorë të veçantë, e cila bie në sy direkte. Kjo është një orë që synon të ecë bashk me ju në majat e suksesit.

Do të merrni një ndjenjë besimi të lartë në sekondën e parë që do ta vini këtë orë rreth kyçit. Vërtetë një orë që bukuria e saj përmirësohet me kohën sepse sa herë do ta shikoni do të zbuloni detaje të pafundme. 6 diamante mbi të dhe numrat e tij romakë. 20 bizhuteritë brenda mekanizmit falin një përvojë të qëndrueshme. Ky është një dizajn krijues dhe intuitiv i çiftuar me inxhinierinë gjermane të shkëlqyer do të lërë një përshtypje të mrekullueshme për këdo që do ta shohë atë. Jo vetëm ju, por të gjithë miqt tuaj do dashurohen me këtë orë të rrallë. Si me të gjitha orët e tjera të Tufinës, kjo është një orë e bërë për burrat. Një markë e zotërinjve, me orë të vërteta dhe të mëdha, të cilat kanë një mesazh të fortë për të transmetuar.

Koleksioni Made in Germany Newton Theorema vjen në 10 ngjyra të ndryshme. Tufina kujdeset për shijet e ndryshme tuajat. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një larmi kaq të gjerë kombinimesh ngjyrash. Rrip i vërtetë prej lëkure ose rrip prej çeliku inox, varet nga ju se cilën do të zgjedhni. Tufina e quajti këtë kryevepër pas veprës së shkëlqyer të Sir Isaac Newton. Newton shkruajti Ligjin e Lëvizjes në fizike nga ku u frymëzuam për këtë koleksion sepse është lëvizja e krahut tuaj që do t'i japë jetë orës suaj.

Zbulojeni duke klikuar këtu: www.tufina.al/collections/newton