Artikuj

Ka disa arsye pse duhet ta blini orën Miami Pionier

Sugjerimi i javës në Tufina për meshkujt elegantë dhe me besim te vetja është Miami Pionier. Me këtë orë çdo ditë është e shënuar, sepse mposht monotoninë. Mund ta shihni minutë pas minute dhe në çdo rast do ju duket ndryshe nga hera e fundit. 

Kjo kryevepër e familjes sonë punon me lëvizje automatike (me 35 gurë) dhe ka një xham special me minerale forcuese. E prodhuar në Gjermani, me 2 vite garanci dhe rezistencë 3 ATM ndaj ujit, është ajo që ju ka munguar në dhomën tuaj.


Miami Pionier ka ngjyra të ndryshme. Nëse e mendoni si një aksesor kur jeni në punë apo shkollë, ju rekomandojmë një ngjyrë të hapur. Nëse e mendoni për një event të rëndësishëm, ku vëmendja e njerëzve është më e madhe dhe eventi organizohet në darkë, mund të blini një orë me ngjyrë të errët. 


Na duhet t’ju rikujtojmë se tashmë na gjeni në dyqanin tonë luksoz në ish-Bllok, Tiranë. Ejani t’i shihni nga afër orët tona, sepse nuk do të pendoheni! Kur bëni blerjen, bashkë me orën merrni edhe kutinë origjinale Pionier, manualin e përdorimit dhe fletën e garancisë.