Artikuj

Një orë e projektuar pas një ure të famshme.

Një orë e projektuar pas një ure të famshme.
Tufina e do arkitekturën. Çdo orë në koleksionet tona frymëzohet nga një qytet ose shtet. Prodhimi më i fundit për sezonin e festave 2019 është Made in Germany San Francisco Theorema, një homazh për urën e famshme Golden Gate. Një orë jashtëzakonisht e rrallë. Ne të gjithë tek Tufina jemi të entuziazmuar për ta paraqitur këtë orë para të gjithë blerësve dhe ndjekësve tanë. Ishte e rrezikshme të merrje përsipër krijimin e këtij modeli. Tufina nuk ishte e sigurt se sa mirë do të pranohet nga publiku, dhe kjo është arsyeja përse është një koleksion shumë i kufizuar me vetëm 499 ora të prodhuara. Një propozim ndryshe në botën e orëve të skeletave mekanik. Një orë e tillë vërtetë ta ndryshon humorin. Është një kryevepër dhe mjaft e lehtë në kyç. Vetëm dikush mjaft i sigurt tek vetvetja mund ta veshë. Kjo orë është tepër tërheqëse kështu e keni të sigurtë që po e veshët do të bini në sy direkte. 


Cilësia e mjeshtërisë Tufina dhe inxhinieria gjermane tek ora San Francisco përputhen mjaft mirë për të rivalizuar çdo mark tjetër në botë. Fëtyra e qartë dhe transparente e orës është më e veçanta, pothuajse kurrë më parë s'është bërë në ora të tjera. Mekanizmi ka për qëllim të përfaqësojë Urën Golden Gate në San Francisco, e cila është një urë që rrin pezull. Tufina hartoi mekanizmin e kësaj ore për ta bërë atë të duket e njëjtë me urën. Një skelet i plotë mekanik, të cilin mund ta kurdisni për merak me kurorën klasike të rrumbullakët. Ky dizajn vendos tonet! E shikoni një herë dhe duhet të ndaleni aty duke menduar sesi ka mundësi një orë e tillë. Ky është një model karakteristik për markën Theorema të Tufinës. Edhe akrepat madje i ka të skeletizuar. Ora ka një kasë çeliku inox shumë të fortë, gjithashtu shoqëruar nga krahë shumë të sigurta çeliku inox, të cilët e lidhin me rripin origjinal prej lëkure. 

Do t'ju rri aq bukur dhe shumë rehat në dorë. Një orë super e pastër dhe e thjeshtë, por në të njëjtën kohë ora më e spikatur dhe e veçantë që do të zotëroni ndonjëherë. Kjo orë meriton gjithë vëmendjen. Made in Germany San Francisco bënë një punë fantastike kur vjen puna tek funksionaliteti. Është një orë me cilësi absolute, pra një sahat shumë i besueshëm, shtoi këtu dhe dizajnin mjaft goditës. Realisht është një prodhim gjerman vërtet shumë i mirë!

MËSO MË SHUMË DUKE KLIKUAR FOTON POSHT!