Artikuj

Mashkulli sistematik meriton Barcelona Pionier

Saktësi dhe funksionalitet. Këto dy qëllime ishin të parat, kur po dizenjonim orën Barcelona Pionier. Donim orën ideale për mashkullin sistematik, duke u përpjekur të përshtateshim me mënyrën se si ai mendon. 
Kjo orë ka kaluar çdo parashikim në familjen tonë dhe prandaj po i rikthehemi me një artikull. As krijuesi i saj nuk e priste kaq të bukur, joshëse dhe kuptimplotë.
Barcelona Pionier është orë dore automatike me 20 gurë, me numra romakë. Ka garanci për 2 vjet dhe rezistencë 3 ATM ndaj ujit. 
Nëse atij i dhuron një celular, do të të kujtojë një vit ose dy. Nëse i dhuron një Barcelona Pionier, do të të kujtojë për gjithë jetën.