Artikuj

Erdhi dita juaj, Monte Carlo Theorema me çmim promocional!

Ora e frymëzuar nga një prej lagjeve më të famshme në Europë, Monte Carlo Theorema, këtë javë mund të blihet më lirë se kurrë.

Tufina ka vendosur çmimin promocional 189 euro për këtë produkt fantastik. Kompania jua sjell kudo ku jeni, mjafton ta porositni “online” me një mesazh.

Monte Carlo Theorema është orë mekanike me 17 gurë. Ajo ka 10 diamante, të cilat janë si magnete për sytë e të tjerëve në mbrëmje apo takime të rëndësishme.

Mund ta porositni në versione të ndryshme. Kjo orë vjen me kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe kartë garancie për dy vjet.

Nëse ende nuk keni vendosur, ta dini se jeni me vonesë. Po vjen gushti, muaji i dasmave dhe kulmit të vëmendjes, kështu që nxitoni për të pasur aksesorin më të mirë!

Erdhi dita juaj, Monte Carlo Theorema me çmim promocional!