Artikuj

50 euro zbritje për 7 modele, dyqani i ri Tufina nis me super ofertë!

Siç ju kemi njoftuar prej disa javësh, Tufina tashmë ka një dyqan të ri në zonën e Ish-Bllokut, Tiranë. Po flasim për një dyqan me orë luksoze të prodhuara në Gjermani, me një traditë 2-shekullore të familjes sonë.

Nevoja për të qenë edhe më afër me ju na ka shtyrë që disa prej orëve t’i shesim me një ofertë fantastike, sepse duam që klientët të kenë një mundësi reale për të blerë atë që e ëndërrojnë prej kohësh.

Kështu, nëse vini për një vizitë në dyqan, do të mund të përfitoni 50 euro zbritje për këto modele:

Amsterdam Pionier, New York Pionier, Hawaii Pionier, Casablanca Theorema, Barcelona Pionier, Miami Pionier dhe Madrid Theorema.

Orët e përmendura janë ndër më të preferuarat në Tufina dhe këtu përfshijmë edhe blerësit “online” nga vende të ndryshme të botës.

Mos harroni se ne mund t’jua sjellim produktin kudo ku jeni. Transporti brenda territorit të Shqipërisë është falas. Besojini traditës sonë dhe garancisë gjermane!