Artikuj

Java me fat, blini dy orë dhe përfitoni 50 euro zbritje!

Tufina ka menduar një super ofertë për ju gjatë këtyre ditëve të nxehta të verës.

 

Ne kemi përzgjedhur një orë fantastike, Marco Polo Theorema, e cila mund të përforcojë edhe më shumë lidhjen tuaj me një shok të veçantë.

Nëse blini dy orë si kjo gjatë kësaj jave, përfitoni një zbritje prej 50 eurosh! Pra, keni vetëm tri ditë kohë për t'i bërë një dhuratë shokut dhe gjithashtu vetes suaj, duke kursyer para'.

Marco Polo Theorema ka 8 diamante, një xham special me minerale forcuese dhe garanci për 2 vjet. Kjo orë automatike është prodhuar në Gjermani dhe mund ta sjellim kudo ku jeni. Bashkë me të do të merrni edhe fletën e garancisë dhe manualin e përdorimit.

Tufina ka 191 vite përvojë në prodhimin e orëve luksoze, gjë e cila mund të dëshmohet me një vizitë tuajën në dyqanin tonë më të ri në zonën e ish-Bllokut, Tiranë.

Ju mirëpresim!