Artikuj

Doni art dhe elegancë? Kjo është Helsinki Theorema!

Helsinki është kryeqyteti me më pak të pastrehë në Europë dhe në shumë sondazhe rezulton se ka njerëzit më të ndershëm në botë.

Ndryshimi kolosal i tij në vitet e fundit na ka frymëzuar për të krijuar një orë me këtë emër në markën Theorema. Kur e shihni nga afër, duket sikur brenda saj fshihet një qytet i nëndheshëm, me zhurmën karakteristike që i jep jetë.

Made in Germany Helsinki Theorema mund të konsiderohet një thesar në dorën tuaj. Ora ka mekanizëm automatik me 22 gurë. Është e prodhuar në Gjermani (si çdo orë e familjes Tufina) dhe mund t’jua sjellim kudo ku jeni aktualisht.

Madhësia e saj është rreth 41 mm. Në të gjen numra romakë dhe arabë. Kur e blini, merrni edhe fletën e garancisë për dy vjet. Mos harroni dhe që ka rezistencë 3 ATM ndaj ujit.

Nëse këto argumente mjaftojnë që të bëni menjëherë porosinë tuaj, ju sigurojmë se është vendimi i duhur. Made in Germany Helsinki Theorema është niveli që meritoni.