Artikuj

Aruba Pionier, një orë që “flet” me… 6 diamante!

Ora e radhës që do ju prezantojmë në www.tufina.al quhet Made in Germany Aruba Pionier.

Nëse jeni një njeri aventurier dhe josheni nga gjithçka paksa ekzotike, mund të “arratiseni” me këtë orë fantastike artizanale. Ajo është me lëvizje automatike me 20 gurë, ka rrip 100% lëkure dhe mban 6 diamante 1-1,1 mm.

Ditët e fundit kemi pasur shumë kërkesa për këtë produkt të familjes sonë, kështu që e pamë të arsyeshme t’ju shpjegonim disa detaje për të.

Ndiqni instiktin, pse të mendoheni dy herë? Një orë me fletë garancie ndërkombëtare për dy vjet dhe rezistencë 3 ATM ndaj ujit nuk do shumë argumente shtesë.

Tufina, dy shekuj histori, përvojë dhe traditë. Zgjidhni më të mirën!