Artikuj

Casablanca Theorema, dashuria në sytë e botës.

Dashuria e parë nuk harrohet kurrë.
Ajo mbetet në skutat më të shenjta të intimitetit të njeriut dhe ka një shpirt të vetin të patjetërsueshëm.E tillë është ora Casablanca Theorema për familjen Tufina.
Nuk është puna jonë e parë, por me të kemi magjepsur gjithë botën si asnjëherë tjetër. Le ta quajmë suksesi numër 1.Emrin e saj me siguri e keni dëgjuar nëpër filma ose lexuar në romane.
Mund ta bëni “pjesë” të lëkurës vetëm nëse jeni të bindur se e meritoni.Çelik i rafinuar, lëvizje mekanike me 17 gurë.
Ka garanci 2 vjeçare, madje dhe garanci ndaj xhelozisë së miqve.
Ç'mund të themi më tepër? Është thjesht dashuri...