Artikuj

Historiku

Historiku
Që nga themelimi i saj, firma është zotëruar nga familja Tufina. Për ne, fillimi ishte ora e Tiranës, ora me kasë të gjatë, ora xhepi; dhe në vijim ora luksoze dore për meshkuj. Përgjatë gjeneratave me dedikim dhe vështirësi, familja jonë numëron 35 orëndreqës. Në shekullin e fundit Tufina ka krijuar partneritete me disa nga firmat e orave me të njohura Europiane, ndërkohë që në këtë shekull funksionojmë si një kompani e fortë dhe indipendente. Një një botë progresive dhe homogjene si kjo e sotmja, ku cdo prodhues kërkon së pari dhe mbi të gjitha të definoje dhe të ngrejë identitetin e vetë, Tufina ka mbetur e vërtetë ndaj origjinës së vetë dhe vlerat e mbartura gjatë viteve. E njohur jo vetem prej identitetit të saj unik por dhe prej mjeshtërisë teknike. Duke ndjekur rrënjët tona të ADN-së, kemi krijuar markat Theorema dhe Pionier me të njëjtin shpirt. Vëmëndja e përkryer ndaj cdo detaji, përgjatë dizenjimit dhe prodhimit, i jep orave Theorema dhe Pionier rëndësi, ashtu si dhe qëllim. Dëshira dhe vizioni i Tufina ka qënë gjithmonë të prodhojë dizajne të cilat mahnisin cdo njeri kozmopolitan dhe të sukseshëm. Theorema dhe Pionier kanë një mirëkuptim të thellë të mënyrës se si meshkujt mendojnë. Kjo është arsyeja pse orat tona montohen individualisht dhe me dorë. Profesioni ynë jeton në qartësinë e vetë identitetit tonë. Tufina ka aftësinë të krijojë ora dore të cilat kombinojnë traditën me modernen..


1868 Tufina.