Copacabana Theorema GM-104-6 Made in Germany
Copacabana Theorema GM-104-6 Made in Germany
Copacabana Theorema GM-104-6 Made in Germany
Copacabana Theorema GM-104-6 Made in Germany
Copacabana Theorema GM-104-6 Made in Germany

Theorema

Copacabana Theorema GM-104-6 Made in Germany

Çmimi i rregullt €815.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
GM-104-6
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Mekanike me 17 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi Metal i ionizuar
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani