Malibu


Mund t’ju duket si minierë super e shndritshme, por ky është thjesht efekti i 12 diamanteve që gjenden në të. Lëvizje automatike me 22 gurë, rrip 100% lëkure ose metali të jonizuar, Malibu Pionier vjen te ju në versione tërheqëse dhe pa asnjë dallim moshor. Vlen për gjithë jetën!