Monza


Një orë sportive, me natyrë të pazakontë për Tufinën. I përshtatet çdo mashkulli i cili e jeton në maksimum çdo sekondë të jetës dhe dashuron të bukurën. Rrip 100% lëkure, lëvizje automatike me 21 gurë dhe xham special me minerale forcuese.