BackBack

Pionier Sydney Automatic - GM-503-2

€970.00

Kodi i produktit GM-503-2 Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L) Dimensionet Madhësia përreth.45 mm pa koronën Të vecanta Me 12 Diamant me madhësi 1-1.1mm Lëvizja Automatike me 22 gurë Xhami Xham special me minerale...

Përshkrimi
Kodi i produktit
GM-503-2
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.45 mm pa koronën
Të vecanta Me 12 Diamant me madhësi 1-1.1mm
Lëvizja Automatike me 22 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi
Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier
Prodhuar
Prodhuar në Gjermani

 

Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë