Madrid Theorema GM-112-12 Made in Germany
Madrid Theorema GM-112-12 Made in Germany
Madrid Theorema GM-112-12 Made in Germany
Madrid Theorema GM-112-12 Made in Germany

Theorema

Madrid Theorema GM-112-12 Made in Germany

Çmimi i rregullt €513.00
Taksat e përfshira

Referenca GM-112-12
Kasa Stainless steel 5 mikron (316L)
Dimension Madhësia përafërsisht. 46 mm pa kurorë
Lëvizja Automatike me 20 gurë
Xhami Përpunuar me Safir
Unaza e sipërme Fibra Karboni
Speciale
VPH 21600
Tokëza Kapëse flutur
Rripi Stainless Steel
Përfshirë në paketë Kuti origjinale Theorema me librin e instruksioneve, kartën e garancisë dhe etiketën e Theorema
Garancia 2 vite
Rezistenca ndaj ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani
Dërgesa Në të gjithë botën