Havana Pionier P7001-5 Made in Germany
Havana Pionier P7001-5 Made in Germany
Havana Pionier P7001-5 Made in Germany
Havana Pionier P7001-5 Made in Germany
Havana Pionier P7001-5 Made in Germany

Pionier

Havana Pionier P7001-5 Made in Germany

Çmimi i rregullt €350.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit GM-7001-5
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L) 
Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Automatike me 35 gurë
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-mbërthyese
Rripi 100% Lëkurë
Brënda paketës Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier