Everest Theorema T2008-1 Made in Germany
Everest Theorema T2008-1 Made in Germany
Everest Theorema T2008-1 Made in Germany
Everest Theorema T2008-1 Made in Germany
Everest Theorema T2008-1 Made in Germany

Theorema

Everest Theorema T2008-1 Made in Germany

Taksat e përfshira

Kodi i produktit T2008-1
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Mekanike me 17 gurë
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-mbërthyese
Rripi Metal i ionizuar
Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema