BackBack

Sahara Theorema - GM-119-1 Made in Germany

€990.00 €249.00

Lëvizja Unitas, e bërë në Zvicër nga ETA ka hapur patentën e mekanizmit të saj. Kështu çdo prodhues i pamvarur mund të prodhoi vetë mekanizmin Unitas siç në këtë rast Tufina...

BlueBlueBlini lehtë me WhatsApp
Përshkrimi i Produktit

Lëvizja Unitas, e bërë në Zvicër nga ETA ka hapur patentën e mekanizmit të saj. Kështu çdo prodhues i pamvarur mund të prodhoi vetë mekanizmin Unitas siç në këtë rast Tufina e ka vendosur në modelin Sahara Theorema. Kjo orë funksionon me 21,600 rrahje në një orë. Kjo cilësi e lartë ofron më shumë saktësi. Brenda mekanizmit gjinden 17 gurë rubin, që kujdesen për fërkimin dhe ekuilibrin e mekanizmit duke e mbrojtur me tipin inkablok.

Kodi i produktit GM-119-1
Kasa Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth. 44 mm pa koronën
Speciale Mbrojtie nga goditja me inkablok
Mekanizmi Me ingranazhe kurdisje
Brenda mekanizmit 17 gurë të çmuar rubin 
Rrahje për orë 21.600 cilësi e lartë
Xhami Me minel dhe shtresë safiri 
Tokëza Standarte
Rripi Lëkurë 100% origjinale
Paketimi Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2-vite
Rezistanca ndaj ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Made in Germany
Posta Në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovën 
Mënyrat e Pagesës
1. Blerje në dyqanin tonë fizik.

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, ish Blloku, Përballë Ambasadës Zviceriane, Tiranë.

2. Pagesë në dorëzim vetëm për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.
Për Shqipërinë:Shërbimi kushton vetëm 3 euro dhe pako ju vjen brenda 24 orëve me kompaninë ADEX. Pagesa e orës kryhet gjatë dorëzimit të pakos.
Për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut: Shërbimi kushton vetem 7 euro dhe pako ju vjen me anë të kompanisë ADEX brenda 4-7 ditëve në varësi të vendodhjes suaj. Pagesa e orës kryhet gjatë dorëzimit të pakos.

3. Pagesë me këste mujore (vetëm për shtetasit brenda territorit të Shqipërisë).
IUTE CREDIT
Pa asnjë kusht dhe 0% interes. Brenda 30 minutave aplikimi ju aprovohet mjafton të keni kartë identiteti dhe të jeni mosha 18 - 72. Bli shpejt dhe bli lehtë.

4. Pagesë nga klientët e tjerë në Ballkan ose në botë.
- Western Union
- Money Gram
- Transfertë bankare në llogarinë si më posht:
Banka: Credins Bank
Emri i Llogarise: Tufina SH.P.K
Swift: CDISALTRXXX
IBAN: AL13 2121 1009 0000 0000 0155 6000
Mënyrat e DërgesësPër dërgesat brenda Shqipërisë porosia shkon te klienti brenda 24 orëve dhe pagesa bëhet ne dorëzim te porosise , shërbimi postar kushton 3 euro. Për dergesat ne Kosovë porosia mbërrin te klienti per 4/5 dite pune dhe pagesa gjithashtu bëhet ne dorvzim te porosisë , shërbimi postar kushton 7 euro.

Klientët te cilët porosisin jashte Shqiperisë , duhet ta bejnë pagesën paraprakisht me Transfertë Bankare , Wester Union ose Money Gram , Porosia i shkon me postë nga Gjermania me Deutche Post ose Fedex , ky shërbim deri tani ne faqen tone ka qene 5 euro.

Historiku

Tufina është familja më e vjetër e orëndreqësve në historinë e Shqipërisë. Kjo familje i dhuroi Shqipërisë Sahatin e bukur të Tiranës dy shekuj më parë. Në vitin 2004 Vëllezerit Tufina - Enis dhe Erjon - patentuan orat Theorema dhe Pionier në shtetin Gjerman. Kjo familje ka eksluzivitetin e pronësisë dhe prodhimit të këtyre markave luksoze Gjermane për gjithë botën.

Ora të punuara me dorë me cilesinë e prodhimit Gjerman dhe me gen Shqiptar. Mbështeteni një biznes familjar të trashëguar ndër breza me ndershmëri dhe punë. Vendoseni me krenari në dorën tuaj sepse dhe Shqiptarët dinë të konkurojnë me botën.