Barbados Pionier GM-509-8 Made in Germany
Barbados Pionier GM-509-8 Made in Germany
Barbados Pionier GM-509-8 Made in Germany
Barbados Pionier GM-509-8 Made in Germany

Pionier

Barbados Pionier GM-509-8 Made in Germany

Çmimi i rregullt €430.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit GM-509-8
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Automatike me 35 gurë
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-flutur
Rripi Rrip 100% lëkure
Brënda paketës Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier
Prodhuar Prodhuar në Gjermani