BackBack

OMAN THEOREMA GM-108-9 PRODHUAR NË GJERMANI

€619.00

Referenca GM-108-9 Kasa Stainless steel 5 mikron (316L) Dimension Madhësia përafërsisht. 46 mm pa kurorë Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Përpunuar me Safir Unaza e sipërme Fibra Karboni Speciale Dual Time Tokëza Kapëse...

Përshkrimi
Referenca GM-108-9
Kasa Stainless steel 5 mikron (316L)
Dimension Madhësia përafërsisht. 46 mm pa kurorë
Lëvizja Mekanike me 17 gurë
Xhami Përpunuar me Safir
Unaza e sipërme Fibra Karboni
Speciale
Dual Time
Tokëza Kapëse
Rripi Stainless Steel
Përfshirë në paketë Kuti origjinale Theorema me librin e instruksioneve, kartën e garancisë dhe etiketën e Theorema
Garancia 2 vite
Rezistenca ndaj ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani
Dërgesa Në të gjithë botën


Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë