Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany
Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany
Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany
Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany
Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany
Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany
Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany

Theorema

Oman Theorema GM-108-4 Made in Germany

Çmimi i rregullt €956.00
Taksat e përfshira

Referenca GM-108-4
Kasa Stainless steel 5 mikron (316L)
Dimension Madhësia përafërsisht. 46 mm pa kurorë
Lëvizja Mekanike me 17 gurë
Xhami Përpunuar me Safir
Unaza e sipërme Fibra Karboni
Speciale
Dual Time
Tokëza Kapëse
Rripi 100% lëkurë origjinale
Përfshirë në paketë Kuti origjinale Theorema me librin e instruksioneve, kartën e garancisë dhe etiketën e Theorema
Garancia 2 vite
Rezistenca ndaj ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani
Dërgesa Në të gjithë botën