New York Pionier GM-511-8 Made in Germany
New York Pionier GM-511-8 Made in Germany
New York Pionier GM-511-8 Made in Germany
New York Pionier GM-511-8 Made in Germany

Pionier

New York Pionier GM-511-8 Made in Germany

Çmimi i rregullt €610.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
GM-511-8
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.48 mm pa koronën
Të vecanta Me 8 Diamant me madhësi 1-1.1mm
Lëvizja Automatike me 35 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi Stainless Steel
Brënda paketës
Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier